miercuri, 23 februarie 2011

Romantic Collection - o linie de lumanari pentru romantici si vesnicii indragostiti

A trecut 14 februarie, Valentine's Day, iar noi am fost atat de aglomerati in comenzile curente si multitudinea de idei, incat abia acum am reusit sa punem in practica o serie de lumanari naturale cu un model nou pictat pe suportul de sticla. Special pentru Dragobete, 1 si 8 Martie, luna primaverii si a revenirii zilelor lungi si insorite, luminoase, luna cadourilor si a micilor atentii oferite celor dragi.

Astfel, de ieri am reusit sa aducem in magazin cateva lumanari in nota romantica si special ornamentate pentru a intregi o atmosfera speciala, senzuala - o noapte de neuitat sau o cina deosebita, o zi sau o intalnire speciala. Pe nota rosie a fundalului, decorul delicat auriu sau argintiu include inimioare in diferite stiluri, monograme sau mici dantelarii care pe un fundal aprins constituie o piesa de decor deosebita chiar si atunci cand lumanarea este stinsa. Lumina pe care suporturile rosii cu decoratiuni o raspandesc este suava, placuta, erotica si in acelasi timp delicata, romantica. Pe principiile armoniei in familie, este bine ca in fiecare casa sa existe un obiect rosu, o decoratiune sau un obiect in nuanta pasiunii, care sa ne aminteasca si sa ne readuca mereu scanteia de inceput.

Astfel, prin lumanarile naturale EcoDecoLight, parfumate cu uleiuri esentiale afrodisiace, relaxante, exotice, florale sau picante, va puteti intregi atmosfera, starea de bine si va asigurati confortul de care aveti nevoie zilnic. Si ca sa vedeti cum arata noile suporturi unicat, in care ard lumanarile din ceara de albine, va invitam sa aruncati periodic un ochi in Romantic Collection:








Toate aceste modele s-au vandut. Pregatim o noua serie...

2 comentarii: