miercuri, 16 martie 2011

Incepem reorganizarea si update-ul pe magazinul online si pe blog

De astazi, in raze de soare, incepem sa croim straie noi pentru magazinul online. Reorganizarea lumanarilor naturale se va face in principal pe categorii aromoterapeutice, care pot include mai multe dimensiuni si modele decorative. Astfel, de exemplu, daca veti cauta lumanari pentru relaxare veti gasi mai multe variante si dimensiuni, seturi, cadouri in care fiecare produs este destinat acestui efect dorit, decoratiuni sau retete unice si unicat. De asemenea, textele se vor axa pe partea de aromoterapie, link-uri catre uleiurile esentiale care intra in compozitie si care dau aroma finala, descrierea aromei finale.

In plus, vom face un upgrade de magazin tocmai pentru ca vom beneficia impreuna de multe noi facilitati, avem multe sa va spunem, succint, lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti, indicatii sau contraindicatii referitor la ceea ce este bun pentru d-voastra, pentru copii, femei insarcinate si viitoare mamici, batrani sau persoane cu afectiuni specifice.

Alaturi de aceasta vrem sa va oferim posibilitatea de a putea achizitiona un produs fara sa fie necesara inscrierea clasica cu trecere prin toti pasii "obligatorii", vrem ca si alte persoane sa afle impresia d-voastra sau parerea vizavi de produsul achizitionat. Astfel si noi ne mentinem la curent cu ceea ce va doriti si ceea ce asteptati de la noi, putem ajusta sau corecta iar atunci cand este cazul, detaliem cat este necesar informatiile cerute.

Pe blog vom include si uleiurile esentiale continute in alte pagini sau pe alte bloguri, vom avea aici informatii atent detaliate, astfel incat daca d-voastra doriti sa aflati in plus despre o anumita lumanare naturala sau un cadou, sa puteti aceesa usor informatia din pagina de produs.

Astfel, odata cu venirea primaverii, ne innoim si ne primenim aspectul dar si continutul, pentru a improspata si organiza un festin de vara la final.

Va dorim o zi frumoasa si numai de bine de la EcoDecoLight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu