miercuri, 14 octombrie 2009

Avem reteta pentru lumanarile naturale EcoDecoLight!

Dupa cum spuneam si intr-un post anterior, retetele pentru lumanarile naturale marca EcoDecoLight sunt testate temeinic, lumanarile sunt aprinse si lasate sa arda, se observa defecte de turnare sau de amestec, omogenizarea ingredientelor, miros, timpul si calitatea arderii, tratarea fitilului etc.

Insa pana acum greul a fost testarea dozajului corect pentru cantitatile de ceara si uleiuri, deoarece fiind naturale 100%, lumanarile au ars impecabil, luminos, fara sa produca fum si au raspandit in camera un miros placut, indiferent daca am apelat sau nu la aroma uleiurilor esentiale.

Astazi am ajuns la formula finala de reteta pentru productia de lumanari naturale, cu urmatoarele ingrediente (fitilul din bumbac, tratat special pentru o ardere corecta nu se include aici):
  • ceara de palmier;
  • ceara de albine;
  • ulei de palmier;
  • ulei esential.
Astfel, de maine incepem productia de masa si va vom tine la curent cu aromele folosite si cantitatile produse, oferte si discount-uri, informatii despre uleiurile esentiale, surprize de sezon si bineinteles fotografii ale produselor noastre!

Pentru ca stim calitatea pe care ne-o dorim si pe care vrem sa o oferim si d-voastra, pot sa va spun ca in cel mai scurt timp ne vom gasi si on-line, in cadrul unui magazin virtual.

Dorindu-va toate cele bune, va asteptam sa va informati si sa cumparati!

Un comentariu: