joi, 12 noiembrie 2009

Din 2010 suntem pe piata!

Suntem foarte incantati sa va anuntam ca incepand cu 2010 vom fi prezenti efectiv pe piata romaneasca, va vom putea trimite lumanari naturale si aranjamente decorative, vom putea concepe impreuna noi produse si noi servicii, in functie de nevoile si dorintele d-voastra.

Dupa cum ati observat deja, am pus fotografii obtinute printr-o sedinta foto 'de zi', insa ne dorim sa va putem arata si efectul vizual extraordinar pe care lumanarile noastre il pot produce intr-o atmosfera romantica de seara, in penumbra sau in 'parfum de noapte'.

Aromele simple care vor predomina pentru inceput sunt PIN, PORTOCALA si SCORTISOARA, insa suntem bucurosi ca am obtinut combinatii noi si pigmentare delicata prin combinarea acestor uleiuri esentiale cu pulbere proaspat macinata. Astfel, avem:
1. Lumanari naturale cu aroma PORTOCALA PICANTA (SPICY ORANGE) in care veti intalni alaturi de mirosul portocalelor parfumul condimentat si iute al cuisoarelor, iar prin emulsionarea pulberii in ceara s-a obtinut o pigmentare fina.
2. Lumanari naturale SCORTISOARA in care folosim pe langa uleiul esential si pulbere proaspat macinata ce aduce un surplus de culoare si exotism. Aceste lumanari se pot obtine printr-o singura turnare sau prin turnari succesive ce duc la un aspect decorativ extraordinar, prin sedimentarea repetitiva in benzi a scortisoarei praf.
3. Lumani naturale CACAO CU SCORTISOARA (CINNAMON COCOA) in care folosim ca si la produsul mentionat anterior, pulbere de cacao de data aceasta, pentru aroma dar mai ales pentru aspectul decorativ.

Pe langa acestea, deja testate si obtinute, vom produce lumanari care sa aiba si alte arome (bergamot, lamaie, rozmarin, eucalipt etc.), simple sau in combinatii, despre a caror existenta veti afla de fiecare data, atat pe blog cat si navigand prin magazinul nostru online. Pentru ca suntem bucurosi sa va anuntam ca lucram la un magazin online care sa ne ajute sa intram mai usor in legatura.

Toate recipientele folosite pentru aceste lumanari sunt din sticla, in 3 variante de dimensiuni, simple, ornate sau dispuse in aranjamente decorative. Aranjamentele se pot face si la comanda, vom oferi discount-uri si surprize pe care suntem nerabdatori sa le facem cunoscute, in acest sens avand un ajutor deosebit din partea furnizorilor si a partenerilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu