joi, 15 iulie 2010

O surpriza colorata la "Organic Fest"!

Avem un motiv de lauda adevarat!

Pentru ca multa lume ne intreaba de ce nu coloram lumanarile, ca deh, arata mai bine (nu prea conteaza ca sunt toxici colorantii, nu-i asa?), am pus in practica zilele acestea o reteta de lumanare ecologica parfumata si colorata natural, conceputa acum mult timp, care va avea si alt supliment in afara de uleiul esential, iar prezentarea sunt sigura ca va va convinge pe deplin. Veti vedea si va veti convinge daca ne vizitati la Villa Rodizio, unde in acest week-end expunem in cadrul evenimentului "Organic Fest", iar de luni vetigasiacest nou produs si in magazinul online EcoDecoLight.

Astfel, testam la ardere si noua formula de ceara, pe care o vom anunta cat de curand (lumanarea se va aprinde in seara aceasta si vom vedea rezultatul cu siguranta maine).

Pentru noi va insemna o altfel de gama, o reteta noua si un produs complet inovator, dar pentru ca vreau totusi sa va starnesc si mai mult curiozitatea, va dau doua indicii: parfum de scortisoara si forme curbe, "... ca o coapsa de femeie...".

Pentru a sarbatori o reusita, fiti convinsi ca vom avea promotii si reduceri de pret, special pentru a va bucura si d-voastra alaturi de noi.

Cu drag, va dorim o zi  cat mai frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu