miercuri, 3 noiembrie 2010

Aromatherapy Sets - ne-am imbogatit cu noi produse naturale

Va spuneam ca avem in lucru noi produse si noi combinatii?

Astazi va voi descrie un produs in combinatie, un set complet pentru aromoterapie, cu multiple valente terapeutice. Produsele EcoDecoLight si Soap Mill se alatura perfect: saculeti odorizanti ce se reimprospateaza cu mist-urile aromoterapeutice, alaturi de lumanari naturale din ceara de albine avizata ecologic.

Ca si producatori romani de lumanari si cosmetice naturale, care folosim doar ingrediente curate, neprocesate chimic iar uneori unturi brute sau ceara curata de stupina, ne putem mandri cu faptul ca si documentarea in materie de efecte terapeutice este una pe masura. Alaturarea uleiurilor esentiale nu se realizeaza haotic ci dupa o cercetare amanuntita, caci pot fi combinatii in care aromele isi potenteaza efectele, in care se combina complementar sau in care este accentuat cu precadere unul sau cateva efecte benefice.

Si pentru ca vorbeam de promotie, intr-adevar si aici este vorba de un pret redus, de criza. Setul este grupat armonois in folie transparenta de celofan, cu fundita asortata coloristic - cadoul nostru pentru d-voastra. Timp de o sapataman puteti beneficia de aceasta promotie, incepand de astazi (3-10 noiembrie).

1. Fresh Lemon (Set natural aromoterapie - antistress): este un set relaxant, puternic antistress, antidepresiv, calmant cardiac - rol de echilibrare in situatii cu emotii extreme, excelent remediu impotriva oboselii, durerilor de cap, migrenelor, cefaleei. Uleiuri esentiale: roinita (melissa) si lamaie pentru lumanare si saculet odorizant, musetel si roinita pentru mist.2. Melancholy (Set natural aromoterapie - relaxare): setul este unul relaxant, calmant, amelioreaza si inlatura durerile de cap, are efect antidepresiv si de echilibrare energetica. Uleiuri esentiale: levantica pentru saculetul odorizant, levantica si patchouli pentru mist si lumanare.3. Flower Power (Set natural aromoterapie - trandafiri si geraniu): Setul este unul relaxant, cald, puternic antidepresiv, usor revigorant psihic, antistress si bun impotriva oboselii; usor afrodisiac si echilibrant. Uleiuri esentiale: trandafiri si geraniu pentru saculetul odorizant si mist, geraniu cu busuioc pentru lumanarea naturala.
4. Green Tonic (Set natural aromoterapie - tonic mentolat): setul este unul fresh tonic, de reimprospatare, excelent pentru respiratie si foarte bun antibacterian pentru aerul de respirat. Uleiuri esentiale: rozmarin si grapefruit pentru saculetul odorizant, menta cu eucalipt pentru mist, oricare din cele doua combinatii pentru lumanarea naturala.Toate produsele din set se pot folosi in apropierea copiilor mici, unele fiind chiar indicate (Melancholy sau Green Tonic. Sunt cadouri deosebite, deoarece se folosesc integral pentru aromoterapie, in aceeasi nota de parfum dat de combinatia de uleiuri esentale. Saculetul are un continut natural (plante uscate), lumanarea naturala are in compozitie doar ceara curata de albine, avizata ecologic, iar spray-ul de reimprospatare se poate folosi nu doar pentru saculetul odorizant (cateva pulverizari atunci cand mirosul s-a mai estompat), ci si pentru maini, ten, corp - folosire zilnica. 

 Va asteptam cu drag...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu