joi, 27 ianuarie 2011

Am lansat blog-ul destinat strugurelului natural Lips!

Avem ingredientele, avem retetele, documentatia este in lucru pentru avizare la Ministerul Sanatatii si executarea testelor de laborator - ne bucuram de lansarea blog-ului "Lips - buze catifelate in stil 100% natural" - buzecatifelate.blogspot.com.

Avem un mare motiv de mandrie, deoarece cautarea unor retete care sa vina cu un plus terapeutic (suferim de pe urma frigului ori a razelor de soare) s-a finalizat cu 4 retete. Acestea sunt destinate bebelusilor (Lips Baby), copiilor (Lips Children) sau adultilor (Lips Aroma), in functie de ingredientele folosite si efectul benefic pe care l-am urmarit. Iar acest aspect pentru noi este categoric: natural 100%! De ce? Trebuie sa gasim variante curate, alternative fara chimicale care sa se adreseze in primul rand copiilor nostri, pentru a elimina aceasta explozie a problemelor de piele, a dermatitelor sau alergiilor cutanate, pentru a proteja pielea sensibila de factorii de mediu. 

Printre ingredientele strugurelului Lips regasiti urmatoarele: unt de shea sau cacao (brute, nerafinate), ulei de sambure de struguri, ulei de masline, ulei de orez, ulei de porumb, uleiuri terapeutice (musetel, catina, ricin) dar si retete usor aromate prin prezenta uleiurilor esentiale. Alaturi de ceara de albine si ceara de palmier am obtinut un strugurel (lip balm) tare, cu o nuanta galbena curata, care nu lasa senzatia de gras si nu se intinde - un motiv in plus pentru a putea fi folosit si ca  baza pentru machiajul buzelor. In plus, pentru stimularea micro-circulatiei, pentru un peeling usor si pentru curatarea stratului de celule moarte, esential pentru a nu se forma crustele neplacute din sezonul rece, am gandit un strugurel Lips Cleaner, care pe langa compozitia obisnuita, cuprinde pulberi de plante in granulatie fina, excelente in folosirea unei curatari intense, fara a rani si fara a folosi uleiurile esentiale - maseaza si catifeleaza.

Dupa cum veti regasi in paginile blog-ului EcoLips, fiecare articol are traducere si in limba engleza, tocmai pentru a evita neintelegerile determinate de anumite expresii ori nuante pe care traducerile automate nu reusesc sa le puna in valoare.

Lansarea oficiala a produsului se va produce pe 13 februarie, in ajun de Ziua Indragostitilor, tocmai pentru a va putea oferi discount-uri si reduceri specifice unei lansari in ritm de sarbatoare. 
Urmariti-ne si nu veti fi dezamagiti!

Un comentariu: