marți, 1 februarie 2011

Lumanari naturale EcoDecoLight pentru nunta si botez

Dupa un timp in care am socotit ca avem nevoie de cautare si testare, informare si calcule, anuntam inca un produs foarte solicitat de d-voastra: lumanari EcoDecoLight pentru nunta si botez!.

Lumanarea va avea 1m, este simpla, cu o spirala delicata ce se desfasoara egal pana aproape de varf. Se pot executa separat diferite ornamente, din ceara sau flori artificiale, ce se pot aplica pe lumanare pentru un plus de delicatete si eleganta, unice. Ceara de albine confera rezistenta foarte buna impotriva temperaturilor ridicate pe timpul verii, nu se inmoaie si nu se deformeaza chiar daca aveti multe persoane la biserica iar spatiul se poate incalzi. Aceasta deoarece temperatura de topire este net superioara parafinei, ceara arde diferit si mult mai curat. Ca sa nu mai vorbim si de un plus de nocivitate pe care parafina il aduce in detrimentul sanatatii noastre (vezi articolele AICI).

Pentru  alte dimensiuni sau posibilitatea de a le parfuma cu uleiuri esentiale, nu ezitati sa ne contactati pe e-mail (office[at]ecodecolight.com), telefonic (0745-756-198) sau ne scrieti un comentariu in cadrul blog-ului. Fotografiile si pretul vor fi disponibile curand si in cadrul magazinului online EcoDecoLight.

Un comentariu:

  1. De-abia astept lumanarea pentru cea de-a doua finuta a noastra!! Parfumata delicat cu ulei esential de portocala. :)

    RăspundețiȘtergere