joi, 3 martie 2011

Doua lumanari pentru botez, doua retete si termene diferite

     Cam asa arata, la 60 cm lungime, o lumanare pe care EcoDecoLight o anunta de atata amar de vreme: lumanarea pentru botez. Avand in termen scurt doua comenzi, doua retete diferite, lucrate manual chiar si dupa ce sunt scoase calde din matrita, 100% naturale si cu un miros normal, de stup, putem acum sa vi le prezentam asa cum le-am gandit si le-am dorit.

   
     Pentru o nunta, lumanrea are maxim 1m, desenul mai ofera o zona sculptata ca si "maner" si care opreste delicat desfasurarea spre baza a spiralei.

 

     Ornamentele nu se ofera in pret, ele au doar caracter de prezentare si va ofera astfel o imagine a unui produs aproape de cel finit. Avem astfel o mare rugaminte pe care v-o adresam voua, clientii nostri: in ziua evenimentului carora am incercat sa ne alaturam si noi prin intermediul lumanarii, oferiti-ne bucuria unei fotografii simple a lumanarii ornate. Astfel, si noi putem sa oferim la randul nostru, o imagine finala, la care se poate ajunge, incadrarea lumanarii intr-un ornament, culoarea asortata cu decorul etc.

     Durata minima a unei comenzi este de 1 saptamana, urgentele se trateaza separat iar noi ne auzim cu placere pe mail, telefonic sau pe messenger.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu