luni, 16 mai 2011

Un nou partener pentru EcoDecoLight

Astazi a sosit un transport extrem de asteptat pentru noi, multumim furnizorilor - suporturi deosebite pentru cadouri de vis. Despre ele voi vorbi maine (se pare ca azi, judecand dupa ora inaintata)...

Colaborarea pe care am inceput-o cu cei de la O'flo ne-a bucurat din primul moment si astfel ne si laudam in a fi primii lor parteneri intr-ale decorurilor speciale, unice si elegante. La ei ne-am bucurat si de intelegere, de creativitate, disponibilitate si acea pasiune pe care noi toti cei cu mici hobby-uri o punem in realizarea fiecarui produs. Ei gandesc si executa fiecare aranjament ca pentru ei, ca si cum l-ar darui cuiva drag si folosesc la propriu expresia "calul de dar SE CAUTA LA DINTI". Cu ochi versati si maini indemanatice intr-ale decoratiunilor, cu materiale de prima clasa, cu o prezentare impecabila, prietenii nostri au executat mult mai multe flori si aranjamente - in ultimul timp toate insa au ajuns de la productie direct la client, au fost comenzi speciale si personalizate (florile pot lua doar anumite culori, insa gama este extrem de frumos asortata), cadouri cu livrare rapida, fara a mai fi timp de ramas si pentru fotografii in acelasi stil elegant.

Asa cum se prezinta chiar ei, "O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă." Iar arta florilor din hartie, a caror traditie vine din urma cu 2000 de ani, cu tehnica moderna si culori deosebite, peste care timpul trece in alti termeni, alaturi de lumanarile parfumate 100% naturale, duce la aranjamente deosebite ce pot decora camere si birouri, evenimente sau torturi, pot aduce incantarea celor aniversati, pot accesoriza un eveniment, un salon elegant, un restaurant sau un hotel, un centru spa ... lista poate continua la nesfarsit...

Ce m-a frapat atunci cand am vazut florile: culorile sunt usor sidefate si radiaza o lumina suava pana in cele mai adanci detalii iar fotografiile de pe blog-ul O'flo sunt reproducerea exacta a culorilor acestor mici bijuterii. 

Primul produs cu care ne laudam: o lumanare de botez din ceara de albine provenind de la stupina avizata ecologic, decorata cu flori executate manual intr-un stil curat si elegant (lumanarea a trecut deja de slujba la biserica).


Pret: 200 RON
Timp de executie: 5-7 zile
Culori: puteti alege intre alb, crem, grena, lila, mov, antracit, portocaliu, galben, verde pal, lila, abastru inchis.
Avantaj: florile raman frumoase pe toata durata evenimentului iar apoi, desi in multe traditii lumanarea va avea o alta destinatie, decorul se poate darui celor dragi, invitati la botez, ca si marturii sau poate alcatui un aranjament care peste ani il va bucura si pe copilasul d-voastra.
Pentru detalii, altele decat cele pe care le gasti aici sau in magazinul EcoDecoLight, ne puteti contacta folosind datele din acest blog (stanga sus) sau din magazin (sectiunea "Contact").

"Amintirile si micile cadouri daruite din suflet fac mai mult decat o mie de cuvinte..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu