joi, 30 iunie 2011

Lumanare pentru masaj - calda, senzuala, parfumata

De ceva timp, alaturi de d-voastra am invatat si am descoperit produse noi, curate, naturale, cu ingrediente atent alese si combinate astfel incat rezultatul sa ne surprinda deopotriva. Asftel, vrem sa va rasplatim increderea si fidelitatea, raspunzand dorintelor d-voastra prin aparitia unui nou produs in familia EcoDecoLight: lumanarile pentru masaj.

Din aceasta seara, timp de 3 zile, va introducem pe taramul de basm, placere si senzatii pe care il ofera acest gen de produse, de lux nu doar prin compozitie ci si prin aspect. Ca si ingrediente, rasfatul vine cu primele trei tipuri de lumanari, pentru mai multe gusturi si dorinte: o lumanare afrodisiaca, o lumanare relaxanta si o lumanare tonica.

Lumanarea se lasa sa arda cateva minute, dupa stingerea flacarii si o asteptare de cateva secunde, se toarna usor pe piele sau in palma, incalzind locul si ajutand la efectuarea unui masaj perfect. Crema se intinde usor, are o consistenta catifelata si se absoarbe treptat in piele, iar placerea nu va fi umbrita de acea senzatie uleioasade la final, pielea fiind astfel rasfatata si ingrijita. Odata cu beneficiile masajului (relaxare, tonifiere, placere fizica si psihica), datorita uleiurilor esentiale va veti bucura simturile cu un parfum deosebit, placut, natural, pe care il puteti simti mult timp. 

Lumanarea nu are nevoie de specialisti: la un salon, mainile pricepute vor sti sa-si faca meseria, in doi va contribui din plin la intensificarea senzatiilor si la obtinerea unei atmosfere plina de romantism, pasiune, erotism si senzualitate.

In speranta ca v-am starnit cat de putin, va asteptam cu drag in paginile magazinului online, acolo unde veti gasi multe detalii, amanunte si sfaturi in ale masajului special oferit de o lumanare naturala marca EcoDecoLight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu