marți, 6 septembrie 2011

Nunta la Carul cu Bere a fost un succes

Cum tot am avut emotii, am pregatit inca 2-3 lumanari extra, un aranjament de rezerva, telefoane si balamuci - totul ca sa iasa frumos si sa placa mirilor ce ne-au cerut aranjamente decorative, am trecut cu bine si cu multa admiratie peste nunta ce s-a petrecut sambata spre duminica la Caru cu Bere.

Locatia foarte eleganta si cu multe variante a oferit crama ca loc de sarbatoare si voie buna. Motiv pentru care mirii au ales un aranjament simplu (asteptam cu mare nerabdare poze caci in febra momentului aparatul a fost uitat acasa), cu bol pictat manual de aprox 18 cm diametru, nisip grena, trandafir somon, lumanare clasica si 5 pietricele de marmura, albe, contrastante.

Aranjamentul foarte elegant si simplu s-a potrivit perfect cu atmosfera locatiei, cu nuanta pastelata de somon ce s-a potrivit perfect cu nuantele inchise de lemn care contstituie decorul salii.

Astfel, ne-am convins ca este bine sa ne luam o marja de timp pentru a obtine un decor perfect, eleganta este apreciata de la mic la mare, de la ospatari si sefi de sala pana la invitati si copii, dj sau fotografi. Si pentru ca lumanarile au fost concepute astfel incat sa se stinga singure, dupa multe ore si-au plecat flacara si au dat usor semnul ca petrecerea se apropie de final.

Ca sa nu aiba grija lor, am avut grija sa ne ocupam nu doar de livrarea si asezarea decorului, ci am venit pe dmineata sa ne ocupam si de eliberarea meselor si a salii.

Cu putin efort si noroc, din mainile EcoDecoLight si O'Flo vor iesi in cateva zile noi aranjamente, ornamente si decoruri pentru diverse ocazii sau evenimente, petreceri sau pur si simplu seri romantice, elegante. Va vom oferi si posibilitatea de a va alege singuri culorile, prin publicarea mostrelor de culoare, mostre ce se vor putea vizualiza in format mare, ale caror culori vor reflecta cu acuratete realitatea.

In proiectul ce se finalizeaza cu pasi repezi avem idei inedite, pe care deja floraria handmade partenera le-a prezentat ca avanpremiera AICI.

Va putem infrumuseta si inviora mesele, putem crea acea nota de romantism si eleganta, putem aduce culori si scantei de lumina care sa se pastreze pe tot parcursul sarbatorii, putem face astfel incat fara nici o alta grija d-voastra sa aveti acea nota de atmosfera unica pe care ne-o dorim cu totii.

Cu drag, EcoDecoLight.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu