joi, 27 octombrie 2011

Memorie, concentrare si aromoterapie

Pentru ca au inceput scolile, facultatile, vine iarna si deja multi dintre d-voastra va veti confrunta cu teste, examene si sesiuni care mai de care mai aglomerate, dar si pentru ca in tot noianul de informatie avem nevoie de un moment de respiro, ne-am gandit sa venim in ajutorul copiilor, elevilor si studentilor. Si nu numai ;)

Partea frumoasa in aromoterapie este aceea ca poti obtine anumite efecte, dorite, prin alaturarea unor arome deosebite, care sa stimuleze creierul si sa regleze procesele de invatare in special prin componenta de concentrare. Am cautat ca prin aromele noi pe care le obtinem sa ne axam pe aceasta latura, alaturi de cresterea capacitatii de memorare prin concentrare si tonus psihic. Astfel, incepand cu 1 noiembrie,  in magazinul EcoDecoLight veti gasi lumanari din ceara de albine, parfumate cu uleiuri esentiale, care sa va ajute sa depuneti un efort psihic mai mic pentru a invata si a acumula informatii noi, astfel incat d-voastra sa nu va mai loviti de acea spaima a volumului prea mare de material ce trebuie asimilat.

In categoria "Pentru copii" vom combina arome pentru un alt gen de rezultat decat cel de pana acum, iar ca aspect - respectam optimismul si veselia necesare unei bune invatari:
Astfel, rozmarinul sau busuiocul, in combinatie cu vaporii de ulei esential mentolat ce tonifica spiritul si cu o nota delicata si ascutita de citrice - acestea vor fi combinatiile pe care le recomandam acum, in prag de iarna, cand se schimba totodata si tiparul nostru psihic. Dar despre acest subiect mai avem inca muuulte de scris...

Astfel incat pe langa cele scrise mai sus, lumina jucausa, timp de o ora sau 2 - suficient pentru a pregati atmosfera de invatat, va asigura un aer improspatat, curat, parfumat, care va imprastia si vaporii volatili de uleiuri esentiale. In orice proces ce trebuie sa se desfasoare "intre patru pereti" mirosul este cel mai important - veti asigura de altfel si o anihilare a virusilor si bacteriilor, va veti proteja respiratia corecta si sanatoasa.

Spor la invatat si mentineti-va tineri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu