vineri, 13 ianuarie 2012

Masajul de relaxare

Vineri 13? Mai avem o noutate: lumanarea pentru masaj relaxanta Sweet Dreams. Alaturata astfel celorlalte surori, lumanarile afrodisiaca - Erotica si energizanta - Fresh Tonic am reusit sa completam o mini-gama, in expansiune insa, gandita special pentru pielea d-voastra, pentru naturalete si pentru sentimentul de bine pe care un masaj executat corect cu uleiul-untul ideal il pot oferi.

In aceeasi prezentare pe care am oferit-o masajului, intr-o cutiuta eleganta lila, adapostim lumanarile pentru masaj Sweet Dreams, aflate in trei variante parfumate.
1. Pentru extenuare si echilibrare energetica, uleiul esential de lavanda face minuni, va confera un somn odihnitor si un rasfat al pielii.
2. Pentru surmenaj si relaxare purificatoare in note florale combinatia de geraniu si busuioc este ideala.
3. Pentru agitatie, stress sau hiperactivitate va recomandam calm si linistire prin lumanarea aromata de uleiul esential de roinita (melissa).



Si acum ne folosim de aceeasi combinatie bogata in unturi organice, brute, nerafinate (shea si cocos), liantul de ceara de albine si picaturile parfumate de uleiuri naturale.

Savurati cu placere timpul si clipele, in tihna, relaxati-va cu EcoDecoLight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu