luni, 5 martie 2012

Din 5 martie - bijuterii in seturi si conceptii proprii

Este adevarat ca vine si 8 martie, este adevarat ca noi, doamne si domnisoare, ne dorim mereu sa fim elegante, sofisticate sau pur si simplu ne dorim sa ne simtim bine cu ceea ce purtam si sa avem accesorii unice, in ton cu personalitatea si stilul fiecareia.

Uneori starea de spirit se schimba cu o simpla tunsoare, alteori - hainele sau incaltamintea sunt motivele care ne fac sa ne simtim in al noualea cer. Dar cel mai des, motiv de buna dispozitie si de admiratie din partea celorlalti sunt bijuteriile unicat sau in conceptie si serie mica, perfect asortate si insotite de un zambet si un machiaj adecvat.

Placerea de a purta culori variate, de a-mi alatura o bijuterie care sa-mi insenineze si sa-mi schimbe ziua s-a concretizat de ceva timp in accesorii personalizate, martisoare, iar in decurs de cateva zile - pandantive unice, argintate si pietre semipretioase, bratari, coliere alaturarea a 2-3 perechi de cercei pentru un set si varianta unei transformari - bratara sau colier, pe principiul 2 in 1.

Sper sa va placa, sunt convinsa ca se vor completa perfect culorile - onix, hematit si lava pentru negru, cristale de cuart transparent sau nuante pastel, coral pentru o picatura de rosu, verdele de jad ori dalmatianul jasp, ametist sau citrine blonde, turcoaze si multe altele, cu drag le alaturam si le combinam.

Daaaar, in plus la noi, ca si pentru lumanarile naturale pe care le avem, oferim posibilitatea creatiei personalizate astfel incat sa regasiti in bijuterii doar acele culori sau pietre semipretioase care stiti ca va avantajeaza si va energizeaza. Caci energizeaza sau dimpotriva echilibreaza si linistesc - sunt multe de spus in acest sens si amanuntele le vom dezbate impreuna.

O saptamana frumoasa va dorim noi de la EcoDecoLight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu