miercuri, 13 iunie 2012

Lumanare naturala antitantari

Pentru ca au venit noptile calduroase brusc, pentru ca gradinile sufera atunci cand nu udam iar implicit apa duce la aparitia multor tantari sau insecte urzicatoare, insetate, avem o solutie outdoor, pentru terase si gradini, aplicabila inclusiv in mediul urban, pentru cluburi sau terase, restaurante sau piscine in aer liber.

Lumanarile parfumate in aroma de citronella sau cobinatii care sa o includa vor fi o arma redutabila si imbatabila, care va aduce un ecran protector impotriva micilor tantari, ferindu-ne astfel de boli datorate cipiturilor sau ferind persoanele alergice (asemeni mie) de adevarate eruptii iritante.

Lumanarile pe care le recomandam sunt in varianta mai mare, pentru simplul fapt ca ceara, topita in cantitate mai mare decat mica pastiluta, va elibera o cantitate mai mare de uleiuri esentiale. Lipsa chimicalelor va duce la lipsa efectelor secundare, in plus aromele sunt relaxante, proaspete si parfumate.

Pentru spatii deschise si gradini va puteti alege dintre urmatoarele variante:


Lumanari in suport sablat, 100g, 20 RON, cu timp de ardere indelungat (aprox 25-28 ore):

Lumanari in suporturi masive, pictate manual, 225g, 60 RON, timp de ardere foarte mare (peste 60 ore):


 Suport decorat manual, ce inglobeaza 80g ceara, unicate, 15 RON, cu ardere de aprox 20-22 ore:De asemenea, va punem la dispozitie rezervele pentru suporturi tronconice, despre care puteti citi AICI, cu ardere peste 22 de ore si aprox 80 g in greutate.

Pentru a avea efect, recomandarea noastra este sa arda atat timp cat sunteti in spatiu deschis dar cel putin 1 ora, deoarece curentii de aer disipa usor vaporii de ulei esential si tantarii sau fluturii, moliile si gandaceii vor reveni negresit. Iar atata timp cal lumanarea este in siguranta, in suportul recomandat, o puteti aseza chiar si pe jos, in zona picioarelor sau tocmai pentru a va apara impotriva intepaturilor.

O noapte frumoasa, din magazinul parfumat EcoDecoLight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu