duminică, 27 iunie 2010

Din 15 iulie in magazin in Bucuresti!

Asta este alta surpriza pe care am pregatit-o, pe care o asteptam ca si lansare si pe care o imbratisam cu drag. Prin intermediul unei doamne pasionata de tot ce inseamna handmade produs in Romania, care-si doreste un magazin de profil si care are idei extraordinare si o mana de profesionisti in echipa, am ajuns sa producem o gama de lumanari naturale parfumate si decorative altfel. Produsele EcoDecoLight se vor gasi exclusiv in magazinul amplasat ultracentral iar noua gama se va reimprospata odata cu anotimpurile, promotiile, lansarile, evenimentele locale ori nationale!

Pentru ca este foarte important si pretul, deopotriva, va veti bucura ca este aliniat cu magazinul online, tocmai pentru ca ne dorim ca impreuna sa va aducem lumanari ecologice, 100% naturale sau multe altele produse decorative sau foarte utile in casa, servicii foarte speciale si specializate (nu pot dezvalui inca nimic...) cat mai aproape, tangibil si accesibil.

Si, pentru a fi in ton cu vremurile si noutatile in materie de lumanari naturale parfumate cu uleiuri esentiale si cadouri speciale, va sfatuim sa "Tineti aproape" caci in preajma lansarii din 15 iulie va veti delecta cu produse EcoDecoLight la preturi cu pana la 50% mai mici ori cu mostre gratuite pe motiv de sarbatoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu