luni, 18 aprilie 2011

Uleiurile florale - gratie si romantism

In functie de categoria aromatica (parfum asemanator si cu proprietati terapeutice similare), uleiurile esentiale se impart in 8 categorii: camforoase (medicinale), citrice, condimentate (picante), florale, ierboase, de pamant, lemnoase, rasinoase.

Aromele florale, placute, elegante si gratioase, uneori cu note exotice-orientale sau fresh-primavaratice, cu efecte puternice asupra starii psihice, imprastie romantism si buna dispozitie in jurul celor care le poarta sau isi inmiresmeaza incaperile. Sunt obtinute prin distilare de frunze si flori si sunt purtatoare a aromelor de mijloc (in majoritate). Au un miros placut parfumat, plin si care aduce consistenta tuturor parfumurilor. Florale sunt uleiurile esentiale de::
Uleiurile esentiale florale relaxeaza, confera si intaresc increderea in fortele proprii. Feminitatea este atuul lor principal. Sunt antidepresive, calmante, au proprietati fortifiante pe plan psihic. Amelioreaza asteniile, panica sau frustrarile, au usor efect afrodisiac (efect puternic are mirosul uleiului esential de ylang ylang sau iasomie), sunt excelente remedii antistress. Combinatiile intre aromele florale, dar si alaturi de citrice sau ierboase aduc miros nou si exotic. Se pot obtine arome orientale extreme, elegante, pretabile personalitatilor puternice si energice, cu un consum nervos substantial. In combinatie cu citricele se obtin arome usoare care sunt recomandate persoanelor fragile, timide, linistite si a caror energie are nevoie de improspatare permanenta.

Lumanarile naturale EcoDecoLight, parfumate cu combinatii care includ aceste uleiuri esentiale, sunt ideale pentru fiecare dintre noi, pentru perioada primaverii si a incercarilor de zi cu zi, pentru intarire spirituala si forta, energie si incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu