luni, 19 septembrie 2011

Optimism si culoare in nuante de portocaliu

Desi anotimpurile se schimba, sentimentele si atmosfera unei nunti sau a unui eveniment fericit si mult asteptat nu se demodeaza niciodata. Bucuria si emotia se impletesc armonios cu impresia pe care o faceti invitatilor, cu surpriza si admiratia lor. Pentru d-voastra, pentru culorile vesele si optimiste - EcoDecoLight si O'flo au gandit trei variante de decor, dintre care primul, in bol cu apa, are un farmec aparte.

Nuferi sau cale, un elegant trandafir simplu - toate sidefate si in lumina discreta a lumanarilor - pentru orice aranjament sau idee de decor, frumos asortat culorilor d-voastra, va consiliem si va ajutam sa aveti acea nota de unic, exotic, deosebit.



O cala alba, ce isi trage seva din nisipul decorativ, pe tulpina careia si-au facut loc cateva mici flori portocalii - pentru noi a reprezentatun aranjament simplu, ce se poate grupa usor alaturi de mai multe alte culori. Solitar prin compozitie, elegant prin alaturare: 

 Vertical Illusion


Un sfesnic simplu, din sticla transparenta, poate deveni un obiect de decor foarte apreciat si cu totul aparte cand pe piciorul sau urca sau coboara flori. In culori din cele mai variate, forme cu care incercam sa va deschidem si apetitul pentru florile artificiale, a caror fragilitate este doar aparenta, care nu se ofilesc, nu palesc si isi indeplinesc rolul pana la capat. Si chiar mai mult:

 Romancing the Rose

Cum va place? Noi suntem incantati de ceea ce am obtinut, cu atat mai mult cu cat unul din aceste aranjamente este deja pe lista unei nunti de primavara.

Cu drag, EcoDecoLight

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu