marți, 6 decembrie 2011

Mos Nicolae a venit cu tolba plina

La Multi Ani dragilor, sarbatoriti de Sfantul Nicolae. Sper ca primil mos al iernii v-a adus o tolba plina, dulciuri, fructe si multe altele. Iar surpriza mare a fost ca s-a oprit si la noi, pentru ca aveam nevoie sa vedem ochisorii mari ai fetitei noastre, mirarea aparitiei cadourilor, intrebarile de rigoare despre locurile mici pe unde poate sa intre Mos Nicolae. Dulciuri si jucarii, cafea, zapada artificiala, modele pentru desenat - seara a fost a noastra.

Ca sa ne bucuram impreuna, saptamana aceasta Mos Nicolae a trecut si pe la magazin, lasand o surpriza si pentru voi: reduceri de 5% pentru toate lumanarile naturale cumparata luna aceasta din magazin. Si mici cadouri, surprize, saculeti parfumati sau decoratiuni pe care sa vi le daruim. Totul alaturi de cuvinte magice, folosite ca si cod de discount, ca intr-un joc special gandit de Sarbatori (10% reducere de la noi pentru comenzile efectuate in magazinul online). Astfel, incepand de astazi, in fiecare a doua dimineata vom pune un cuvant magic pe Facebook, cuvant pe care d-voastra il puteti folosi in comanda din magazin din ziua respectiva, in zona destinata mesajelor, pentru a beneficia de o reducere de 10% din valoarea totala a comenzii. Si asta alaturi de un Like dat paginii de pe Facebook a magazinului EcoDecoLight

Ca sa va fie mai usor, va scriem si zilele in care cuvintele vor aparea pe net: 6,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26,30 decembrie, la ora 10 dimineata. Fiti pe faza ca incepem!

In 5 minute vine cuvantul magic al zilei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu