sâmbătă, 26 septembrie 2009

EcoDecoLight - ideea de inceput

For english click here:

EcoDecoLight s-a nascut nu doar ca un nume ce sugereaza lumina ecologica si/sau decorativa. Adica lumanari. Ci din doua nevoi, una subiectiva (dorinta de a aprinde o lumanare complet naturala) si una obiectiva (dorinta de a ne organiza singuri si de a fi propriul nostru stapan).

Ce inseamna o lumanare naturala, adica Eco? Inseamna compusi 100% naturali care prin ardere nu emana substante nocive si un fitil din bumbac 100%, fara fir din plumb sau alta componenta nenaturala.

Absolut toate lumanarile de pe piata au ceva sintetic. Parafina si coloranti - toate, uleiuri sintetice, fitil cu interior de plumb... Noi ne-am dorit un produs ecologic iar acum suntem in faza premergatoare productiei lumanarilor complet naturale, care au la baza o reteta pe baza de ceara de palmier, ceara de albine, ulei de palmier, coloranti naturali si uleiuri esentiale, iar dupa cum am mentionat anterior - fitil din bumbac.

Lumanarile ecologice pe care le vom produce ard fara fum, fara sa emane compusi sintetici, ofera lumina ambientala pentru perioade mari de timp si se pot folosi in aromaterapie deoarece folosim doar uleiuri esentiale. Despre toate ingredientele, efectele, ambalajele, vanzare/distributie dar si intentiile noastre de viitor vom detalia cat mai mult in articole separate, astfel incat sa va informam, sa ne asiguram prin intermediul feed-back-ului ca procedam corect iar d-voastra sunteti multumiti de produsele noastre.

De ce am folosit la inceput formularea "lumina ecologica si/sau decorativa"? Lumanarile 100% Ecologice pot fi si Deco, insa ne-am propus sa producem si o gama strict Decorativa, in care vom avea lumanari Deco obtinute prin prelucrarea manuala, din parafina, alaturi de coloranti si arome atent alese, care in caz de nevoie pot avea caracterul de 'unicat'.

Aceste fiind spuse va lasam in compania celor dragi si speram ca pe viitor vom fi alaturi de d-voastra prin intermediul delicatelor lumanari marca EcoDecoLight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu