sâmbătă, 27 februarie 2010

Lumanare naturala - comanda speciala

Suntem bucurosi ca am reusit sa ducem la bun sfarsit o comanda deosebita, pentru o lumanare 'mare' insa de care am fost la final foarte incantati. Are aprox. 2 kg, 30 cm lunngime si 8 cm diametru, iar ca uleiuri esential am folosit cimbru, portocale, lamaie, bergamot si pin.

Putem realiza astfel de combinatii si de modele, cu decoratiuni si culori unicat numai pe comanda pentru cadouri deosebite, evenimente sau chiar pentru botez.

Va las in compania fotografiilor, poate mai explicite decat textul de mai sus:



5 comentarii:

  1. Si cat ar putea ajunge, ca si pret, o astfel de lumanare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar aceasta a fost 150 RON cu reducere aplicata de 20% pentru ca a fost prima si a fost comandata in perioada de sarbatori, cand oricum avem oferte speciale.
    Taxa de urgenta este inclusa in pret si este 30 RON.
    Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu cat timp inainte se poate da comanda?

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceasta a fost o comanda pe care am onorat-o de pe o zi pe alta. Daca nu sunteti din Bucuresti, va recomandam macar o saptamana ca sa poate ajunge si prin posta in timp util. Pentru Bucuresti si imprejurimi, putem aranja si altfel partea de curierat, insa tot trebuie sa aflam cu cateva zile ininte despre ceea ce peferati, inclusiv arome.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate am descoperit tarziu aceste lumanari. Noi botezam saptamana asta pe 11, mi-ar fi placut sa iau ceva deosebit ... altceva decat banala lumanare ce se gaseste pe piata. Pe viitor voi sti unde sa apelez.

    Ceva pentru Paste pregatiti? Eu ma mai uit prin magazin din cand in cand ... poate le postati acolo sau lucrati in special pe comenzi ...

    Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere