marți, 9 februarie 2010

Un client multumit - o reactie pe masura!

Stiti ca ne-am bucurat de o cerere pentru o lumanare personalizata, alaturi de care am pus o decoratiune parfumata, bonus pentru incredere si sustinere. Articolul in care am detaliat putin comanda se gaseste AICI.

Ce vreau sa spun este ca am primit o reactie foarte frumoasa alaturi de un text si o poza (luate cu viteza, foarte frumos, multumim Lore) nemaipomenite. Insa ne-am bucurat cel mai mult de viteza de reactie!

Puteti citi impresiile si articolul (la care nu am contribuit cu nimic) scris de o mamica fericita AICI, in cadrul blog-ului 'Doar in brate!'.

2 comentarii:

  1. Da, arata nemaipomenit in pahar de sticla. Imi si imaginez casa plina de astfel de lumanari. Intrebarea mea este: daca am deja pahare poti turna doar rezerva?

    Lumanarile mi sse par atat de romantice!

    Ma intrebam daca nu ai putea folosi coloranti naturali pt schimbarea culorii lumanarilor? Nu ca nu sunt frumoase asa, dar...intelegi ce vreau sa spun...

    RăspundețiȘtergere
  2. Lore: bineinteles ca pot turna si doar ceara, fara pahar, insa nu am reusit inca sa pun in magazin rezervele, in categoriile corespunzatoare...

    Iar coloranti naturiali sunt atat de putini... si nu merg la orice aroma. De exemplu pulberea de scortisoara nu merge cu ulei esentila de pin, menta sau uleiurile mentolate... doar cu ulei esential de scortisoara, vanilie, cafea, cacao (ultimele 2 fiind tot pulberi).

    Colorantii alimentari sunt toxici la ardere si nu sunt naturali! Asa ca e bine sa ne gandim de 2 ori inainte de a ne bucura de culorile stridente ale lumanarilor.

    RăspundețiȘtergere