miercuri, 31 martie 2010

Oferta speciala - Lumina de Inviere de la EcoDecoLight si cadouri de la Soap Mill

Despre noaptea de Inviere nu poate fi spus mult... Este un strop de lumina, de incredere, de speranta, de credinta in ceva bun, frumos, ocrotitor, in perioada de renastere a naturii sub zori de primavara. De aceea ne dorim sa fim alaturi de d-voastra si atunci, cand veti aduce Lumina in case pentru ca apoi sa va pregatiti pentru masa traditionala de peste zi.

Venim astfel cu o lumanare simpla, curata, fara ulei esential, in pahar de sticla, care va lumina cald si frumos, care nu se va stinge in bataia vantului si care va arde linistita a doua zi langa drob, oua rosii sau pasca frumos crescuta si parfumata.

Va oferim din inima acest cadou si va dorim ca totul sa fie linistit si cald alaturi de cei dragi.

In plus, toate comenzile efectuate in magazinul EcoDecoLight, pana in data de 6 aprilie (dupa Sarbatoarea de Paste) vor avea alaturi un cadou deosebit, natural la randul sau - un sapun lichid, marca Soap Mill! Dupa cum stiti, comenzile se pot efectua via e-mail, formular de comanda din magazin, telefon, messenger.
Trebuie doar sa le accesati magazinul, va alegeti varianta de aroma iar noua ne scrieti o mica mentiune in formularul de comanda, in e-mail sau ne spuneti telefonic, specificand alegerea dumneavoastra!

Pe aceasta cale le multumim prietenilor nostri si va asiguram ca nu veti fi dezamagiti daca veti alege produsele noastre, iar conditia ca d-voastra sa beneficiati de aceste cadouri este sa cumparati produse in valore de minim 50 RON.

Numai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu