luni, 7 iunie 2010

Aleea Negustorilor la TIBCO 2010

Acum anuntam si noi surpriza acestei saptamani: in perioada 9-13 iunie, adica de miercuri pana duminica, va asteptam in arome naturale de lumanari din ceara curata, pe Aleea Negustorilor, in fata pavlionului central din RomexpoEcoDecoLight are placerea sa expuna in si langa casuta nr. 33 alaturi de produsele cosmetice naturale ale prietenilor nostri de la Soap Mill. Este bine de stiut ca tot in aceasta perioada sunt cateva evenimente care se vor impleti cu zilele frumoase ce urmeaza, aproape toate de poarta catre DN1, Piata Presei Libere: TIBCO 2010, BOOKFEST si SUMMER FUN.

Avem o multitudine de uleiuri esentiale care sa va aduca desfatarea celul mai ascutit simt (mirosul), preluam si aducem comenzile penru nunti/botezuri, avem marturii noi si elegante, care ard la fel de curat ca si compozitia din care sunt obtinute, personalizam cadouri, aducem relaxarea si buna dispozitie in casele d-voastra.

Si, avand comenzi cu predare in cursul sapatamanii, daca va este mai usor sau mai la indemana, va asteptam cu drag si poate cu noi surprize frumos aromate de la EcoDecoLight!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu