vineri, 18 iunie 2010

Cadouri noi in magazinul EcoDecoLight !

Da, intocmai, avem cadouri noi ce includ lumanari naturale alaturi de suporturi si decoratiuni unice, in ambalaje deosebite si intr-un nou look. Sunt seturi foarte pactice, decorative, utile si intr-o gama foarte variata. Sunt convinsa ca va vor placea si ma pot lauda ca se pot alatura si personaliza (din nou!) intocmai pentru a satisface orice gusturi si preferinte!

Toate se vor gasi incepand de luni in magazinul EcoDecoLight iar comenzile se preiau chiar si pentru mai multe astfel de produse.

Set Anti-Insecte, implicit Anti-Tantari, are si proprietati relaxante, antidepresive iar in plus - un miros placut floral, usor dulce:

Set Afrodisiac - arome impletite, de vanilie, ylang ylang, ienupar, patchouli ...si nu numai! toate pentru simturi, toate pentru momente intime, ajuta pentru a crea o stare psihica deschita unor fantezii de cuplu si nu numai, sunt usor relaxante si induc o stare propice noptilor de dragoste:

Set Easy Mint - arome mentolate, ideale pentru a usura o respiratie ingreunata, pentru copii sau afectiuni minore, dar si pentru accese de tuse, pentru astm, desinfectarea aerului de respirat sau pentru a inlatura simptomele sinuzitei:

Optimistic Scent of Life - include arome citrice, pretabil personalizabile prin alaturarea de alt gen de uleiuri esentiale (brad, lavanda etc.) in masura in care acestea au proprietati tonice si antidepresive, relaxante pentru sistemul nervos si ideale pentru stari de oboseala prelungita, stress:

Toate lumanarile EcoDecoLight au un continut 100% natural, de la compozitia de ceara vegetala sau ceara de albine avizata ecologic, uleiuri esentiale, pana la fitilul din bumbac netratat chimic, ard curat si fara fum, nu emana compusi toxici in aer, deci sunt ecologice si pot fi arse in siguranta alaturi de copii mici sau femei insarcinate.

Va dorim sa aveti seri frumoase si racoroase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu