marți, 19 octombrie 2010

Alte trei produse cu reducere timp de o saptamana

Dupa cum am spus in week-end, saptamana aceasta va prezint alte trei produse, a caror valabilitate de oferta se va prelungi pana luni, 25 octombrie:

1. Acest cadou decorativ, unicat din gama EcoDecoLight GIFTS, aminteste de vara si de mare, insa are o aroma placuta si suava, florala, puternic antistress. Uleiurile esentiale de roinita si lamaie au efecte impotriva durerilor de cap, migrenelor si cefaleei pe baza de stres si oboseala, fiind recomandat sa fie aprinsa zilnic. Deoarce calmeaza ritmul cardiac si linisteste, nu este recomandat persoanelor cu tensiune scazuta. Aprinsa in intuneric, lumanarea cadou produce efectul de 'lampion chinezesc' prin lumina blanda pe care o ofera. Este un cadou deosebit pe care-l puteti oferi persoanei dragi. Ultimul din stoc!



 2. Un set deosebit, alcatuit din 5 lumanari 100% naturale din gama WAVES, parfumate cu uleiuri esentiale: 2 lumanari au aroma de menta/eucalipt, foarte bune pentru respiratie si tonicitate mentala, 2 produse au aroma de vanilie, un bun afrodisiac si relaxant, dezinhibitor pentru probleme sexuale si 1 lumanare care nu este aromata. Se pot folosi in baie atunci cand dorim sa ne relaxam, pentru un eveniment in care doriti sa aveti o nota aparte, pentru crearea unei atmosfere romantice, pentru a sarbatori altfel o zi de nastere. Un vas cu apa, un bol sau un pahar mai deosebit poate constitui mereu suportul ideal pentru lumanarile noastre plutitoare.




3.  Un set delicat, de 3 lumanari plutitoare din gama WAVES, turnate din ceara de albine, parfumate cu uleiuri esentiale menta si eucalipt, ideale pentru perioada rece, care ne afecteaza cel mai mult respiratia. Combinatia celor 2 uleiuri este puternic antiseptica, tonica si revigoranta, fiind foarte potrivite pentru afectiuni ale aparatului respirator, mai ales atunci cand avem copii mici. Sunt ambalate in saculet decorativ de organza (culoarea poate varia in functie de ceea ce avem pe stoc) si se pot folosi ca ardere chiar si in suporturi ceramice, de sticla ori metal, speciale pentru lumanari. Saculetul contine 2 lumanari Gerbera si 1 lumanare Rose. Ideale pentru o cada pentru care se foloseste aromaterapia, dupa o zi epuizanta, atunci cand avem nevoie de cateva minute pentru destinder si relaxare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu