sâmbătă, 9 octombrie 2010

Promotie - lumanari naturale plutitoare WAVES

Pentru ca am intrat intr-o luna plina de evenimente in ce ne priveste (zile de nastere, sarbatori onomastice si alte aniversari), pentru ca deja iarna a inceput sa-si faca aparitia cu primii fulgi iar in casa incepem sa petrecem din ce in ce mai mult timp, va oferim in magazin, incepand de luni, cadouri deosebite cu preturi promotionale!

Astfel, d-voastra veti plati doar lumanarile iar ambalarea, cosuletul si decoratiunile sunt oferite gratuit intr-o forma unica si deosebita, potrivita pentru un cadou natural si parfumat.

1. Spirit - lumanare tronconica din ceara de albine avizata ecologic, parfumata cu uleiuri esential geraniu si busuioc si 4 lumanari plutitoare, neparfumate, doar din aceeasi ceara curata de stupina. Pret: 49 lei 44 lei - reducere 11%. Excelent pentru stare de liniste si echilibrare/epuizare nervoasa.




2. Easy Breath - lumanare din ceara de albine avizata ecologic parfumata cu uleiuri esentiale de menta si eucalipt in suport decorat manual, si 4 lumanari plutitoare, neparfumate, doar din aceeasi ceara curata de stupina.  Pret: 54 lei 49 lei - reducere 10%. Pentru ca suntem in sezonul rece, combinatia de menta cu eucalipt este cea mai potrivita pentru a pastra sanatatea aparatului respirator, chiar daca nu sunteti neaparat raciti. Usureaza respiratia, este puternic dezinfectanta si antibacteriana, ajuta astmul si sinuzitele rebele.




3. Sweet Vanilla - lumanare clasica din ceara de albine avizata ecologic, parfumata cu ulei esential de vanilie  si 4 lumanari plutitoare, neparfumate, doar din aceeasi ceara curata de stupina. Pret: 52 lei 47 lei - reducere 10%. Vanilia este excelenta atunci cand vorbim de relaxare sau insomnie, este un bun afrodisiac si incarca cu caldura si parfum intreaga atmosfera, fiind un bun deblocant pentru probleme de libidou (atat masculin cat si feminin).




Cadourile se livreaza cu ambalaj transparent din folie de celofan, perfecte pentru a fi oferite. Lumanarile plutitoare se pot folosi pentru o cina deosebita, un aranjament romantic, dar si pentru o cada relaxanta datorita luminii ambientale deosebite pe care o ofera.

 Dupa cum stiati deja, lumanarile EcoDecoLight ard curat, fara fum sau componenti toxici, au compozitie 100% naturala si se pot arde in siguranta in camere cu copii mici, femei insarcinate ori persoane in varsta, atat timp cat va informati asupra efectelor uleiurilor esentaile in aromoterapie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu