luni, 29 noiembrie 2010

Am lansat Colectia de Craciun!







Da, destul de tarziu, insa am reusit sa lansam COLECTIA DE CRACIUN (Christmas Collection). Astfel, toate suporturile din aceasta gama sunt pictate manual si coapte pentru a fixa bine culorile. Decoratiunile sunt strict tematice, in spiritul Sarbatorilor de Iarna, al Craciunului si Revelionului.

Desi coacerea la temperatura inalta asigura desenelor o rezistenta crescuta si posibilitatea unei spalari cu apa calduta si sapun moale, va sfatuim sa nu frecat cu insistenta exteriorul, cu atat mai mult cu cat, eventual, urmele de ceara raman doar pe partea interioara a paharului. Insa asa cum le-am conceput, lumanarile naturale marca EcoDecoLight ard curatandu-si suportul, pentru o folosire ulterioara fara munca de intretinere a paharului de sticla.

Va recomandam sa ardeti lumanarea atat timp cat considerati d-voastra ca este nevoie, insa daca flacara devine prea mare, aveti grija si taiati fitilul. Fiind din bumbac 100%, netratat chimic, fitilul are nevoie de intretinere - taiere periodica, astefel incat inainte de aprindere sa nu fie mai lung de 3-4 mm.

Alaturi de lumanari, veti gasi decoratiuni pentru Sarbatori, globuri si ornamente de Craciun, executate prin tehnica Origami, cu diverse modele si culori, din carton special dedicat acestei arte. Mihaela ne incanta din nou cu ideile si modelele pe care vi le oferim si d-voastra, iar in masura in care timpul ne permite, in cadrul celor 2 targuri la care vom participa (Romexpo si I Love Handmade) dar si pe magazin, mail ori telefonic asteptama comenzile si parerile d-voastra.

Cu drag, de la EcoDecoLight...

4 comentarii:

  1. Niciodata nu e prea tarziu si apoi abia acum incepe nebunia,asa ca spor la vanzari,sunt foarte frumoase.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Deci pana la urma participi si la I Love Handmade?

    RăspundețiȘtergere
  3. da, asa e, am primit invitatie ieri
    in week-end-ul de dinainte de Craciun... Acum sunt la Romexpo...

    RăspundețiȘtergere
  4. Yey, ce bine! :-) Asa impusc toti iepurii dintr-o data la I Love Handmade (scuze pentru analogie).

    RăspundețiȘtergere