miercuri, 10 februarie 2010

O noua categorie in magazin - DECORATIUNI

Acum, in cadrul magazinului nostru, veti gasi o noua categorie de produse, "Decoratiuni". Acestea sunt reprezentate de plante uscate, felii de fructe (citrice, mar, kiwi etc.), coaja uscata in forme deosebite sau seminte (roscove, castane etc.), toate naturale, delicate, chiar parfumate! Se pot creea astfel colturi decorative, mese festive cu lumanari si decoratiuni speciale, alese de d-voastra, accente colorate unice, deosebite.


Ca si noutate, prezentarea si livrarea se face in saculet Natural (in culori de pamant, pastelate) sau in saculet White (material textil alb) legat cu fundita de organza colorata, frumos asortati cu suporturile decorative handmade ale lumanarilor. Ne-am gandit si la acest aspect, si anume sa puteti combina o lumanare si decoratiuni, asortate, sa le puteti oferi intr-un cadou deosebit, sa va puteti desfata nu doar olfactiv ci si vizual.


Deoarece lucram cu uleiuri esentiale naturale, continutul saculetilor poate fi parfumat cu aromele pe care le doriti, astfel incat completati efectele aromoterapiei si pe aceasta cale, fructele si plantele uscate eliberand parfumul volatil incet, pe perioade mult mai indelungate de timp. Fiecare componeneta parfumata va fi ambalata individual in saculet. Ca si o facilitate, atunci cand doriti sa reimprospatati mirosul, este suficient sa picurati cativa stropi de ulei esential pe decoratiuni. Acesta va persista iar ele va vor readuce aroma in incapere, in casa ori la birou.


Feliile de citrice au mirosul lor natural delicat, placut (in special portocalele); noi il accentuam folosind si ulei esential de portocale, lamaie sau bergamot. Roscovele le parfumam cu ulei esential de lavanda, scortisoara, ylang ylang. Feliile decorative de kiwi vor purta parfumurile mentolate, fresh (eucalipt, rozmarin, pin, menta, brad) iar marul - orice combinatie fructata sau florala, naturala, asa cum fiecare isi doreste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu