luni, 15 februarie 2010

Va multumim pentru ca ne-ati ales!

Sambata si duminica, 13 si 14 februarie, am fost la Targ de Valentine's Day - Ziua Indragostitilor. A fost frig, dar vremea ne-a ajutat si a luat o pauza de intemperii, asa incat sa ne putem intalni.

Si ati venit! In numar mare, poate atrasi de noutate, poate de mirosul imbietor ce se rasfrangea dincolo de lumanarile si sapunurile naturale, poate ca ne-ati gasit pe net... Important este ca am reusit sa ne vedem face-to-face si am discutat despre oferta noastra. Care, de altfel, s-a imbogatit cu noi combinatii: menta si portocale, ylang ylang si portocale, iasomie si portocale, cimbru si lamaie, bergamot-portocala si lamaie, lavanda si portocale, trandafir, lacramioare. Dar va asigur ca mai avem inca muuuulte combinatii deosebite pe care le vom expune cat de curand si cu care ne vom lauda, bineinteles...

Multa lume, spre surprinderea noastra, deschisa catre produse ecologice, naturale, parfumate cu uleiuri esentiale. Multa lume cu ideea de "am destule lumanari acasa" a receptionat foarte placut mesajul nostru, acela ca nu dorim doar sa ne vindem lumanarile, ci sa informam. Ca suntem singuri pe piata cu lumanarile naturale parfumate, asta o stim singuri. Si apropos, de aceea inca nu ne gasiti in Bamboo. Pentru ca acolo sunt produse sintetice, din parafina, cancerigene, toxice, neavizate!

Suntem incantati pentru ca ne-ati vizitat, am vorbit, ati cumparat si negresit asteptam impresii, sfaturi, pareri pentru a ne asigura ca sunteti multumiti si produsele noastre sunt atat de bune pe cat le laudam.

Va asteptam din nou, in aceeasi formula, EcoDecoLight si Soap Mill, saptamana viitoare, in cadrul unui nou targ ce se va desfasura intre 19-21 februarie (inainte de autohtonul Dragobete), in Piata Gemeni de pe B-dul Dacia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu