vineri, 23 iulie 2010

Targ ILH La Curtea Veche, in Bucuresti

ILH - I Love Handmande, este urmatorul nostru targ, in centrul vechi al Bucurestilor. In acest week-end curtea Palatului Voievodal din spatele Hanului lui Manuc gazduieste o mare de producatori de handmade: hainute, bijuterii, decoratiuni si bineinteles, lumanarile naturale parfumate marca EcoDecoLight.



De aceasta data doar noi, cu arome de vara, racoritoare si fresh, cu lumanari cu ulei esential de citronella, ideal pentru serile si zilele cu insecte, deoarece le indeparteaza total (mai ales tantarii!). Lumanarea naturala parfumata cu menta si eucalipt va va binedispune, va elibera caile respiratorii, are o tonicitate psihica benefica fiecaruia dintre noi, iar in plus dezinfecteaza cu succes aerul din incaperi.

O buna lumanare antistress este cea cu roinita si lamaie. Una puternic afrodisiaca va invaluie in aroma de mosc, obtinuta prin combinarea uleliurilor volatile de ylang ylang, patchouli, bergamot si ienupar.

Si inca multe altele va pot spune despre produsele noastre... ramane insa sa veniti si sa le mirositi, sa vorbim despre ele, sa le vedeti textura curata, neuleioasa, pe care ceara de stupina o creeaza. Iar in plus, avem reduceri si preturi speciale chiar si pe magazin, atunci cand vorbim de seturi si cadouri, mai ales in perioadele de targ.

Intre orele 10-21, sambata si duminica adica 24 si 25 iulie va asteptam cu drag. Sa aveti grija la caldura, nu iesiti neaparat in orele de varf, dar daca trebuie s-o faceti, sa aveti capul acoperit si o sticluta de apa. In plus, incercati sa mergeti pe la umbra...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu