vineri, 24 septembrie 2010

Intalnirea Safrina din 18 septembrie si lumanari naturale pentru tombola de final

Este foarte adevarat ca am avut o saptamana plina de evenimente: 2 game noi de lumanari, WAVES si RAINBOW, pregatirea comenzilor, un nou articol in Medicina Naturista - varianta online, aprovizionare si multe altele. Insa acum vreau sa vorbesc despre un eveniment ce a avut loc sambata, 18 septembrie, la Constanta.

Poate ati auzit de intalnirile Safrina, in timpul carora au loc discutii si prezentari interactive despre sanatate si se adreseaza, de fapt, tuturor. Este un cadru frumos organizat, cu sustinere pentru produse si servicii medicale ori de sanatate, relaxare, frumusete - tot ce tine de noi si corpul ori psihicul nostru. Si acum parca este nevoie mai mult decat oricand de astfel de intalniri, in primul rand pentru ca ne putem informa direct de la surse. Dar mai ales, pe langa tratamentele si prescrierile clasice, medicina alternativa si ramura naturala a acesteia vin sa completeze si sa sustina ori sa amplifice efectul benefic asupra organismului.

Incepind din 2009, „Intalnirile SaFrIna” au ca scop crearea unor platforme regionale de comunicare si de informare de care sa beneficieze atat participantele, cat si invitatii locali, invingerea temerilor oamenilor in ceea ce priveste adresarea de intrebari specialistilor si nu in ultimul rand promovarea informarii directe de la persoane competente in cadrul unor sesiuni interactive. 

EcoDecoLight a participat sambata, 18 septembrie, la o astfel de intalnire (se tine doar de cateva ori pe an in diverse locatii din tara) in calitate de sponsor, cu 10 cadouri pentru tombola de la sfarsitul evenimentului: lumanari naturale cu suport, ambalate decorativ, alaturi de o mica decoratiune naturala. Aromele pe care le-am pregatit au fost geraniu/busuioc, citronella, menta/eucalipt, lavanda/patchouli.

Sunt foarte incantata ca astfel ajungem la d-voastra si pe alte cai, dar mai ales ca astfel reusim sa ne promovam produsele si in cadrul unor astfel de eveniment, pe care le dorim numeroase si fructuoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu