miercuri, 30 martie 2011

Seturi si lumanari noi cu miros de scortisoara - afrodisiace

      De ieri am inceput sa ne imbogatim colectia de produse, astfel incat suntem bucurosi sa vi le prezentam pe blog.

      Mica scortisoara este o lumanare Mini-Circle, placuta si parfumata, cu valente afrodisiace, tonice, energizante. Scortisoara este prezenta si in cadrul suportului sub forma unui covoras din batoane, nu doar in ceara de albine, care se poate achizitiona separat la pretul de 3 lei. Este bine sa nu fie folosita in apropierea copiilor mici sau a femeilor insarcinate deoarece este un puternic excitant nervos.



Vacanta in doi - este un set gandit pentru calatorii de placere si vacante romantice alaturi de persoana iubita, pentru cuplurile care isi doresc o iesire si nopti pasionale departe de grijile cotidiene si haosul urban, pentru clipe intime in alte decoruri decat cele cunoascute, erotism si fantezii. In forma simplu de transportat, in cutiuta rezistenta si transparenta, elementele setului sunt: 2 lumanari Maxi-Circle, un suport de sticla, un covoras de scortisoara si un spray aromoterapeutic. Pentru lumanari uleiurile esentiale folosite sunt geraniu /busuioc, ylang ylang /lamaie si scortisoara. Daca doriti mosc, (combinatie de 4 uleiuri esentiale cu proprietati afrodisiace) pretul setului va avea o usoara modificare.



Unicate, 2 bucati de Cocos rustic - lumanari extrem de placute, decorative, in culorile brute date de materialele folosite. Se incareaza foarte bine intr-un decor rustic sau minimalist, iar parfumul de scortisoara este un bun tonic, excitant nervos (de aceea nu este recomandat copiilor mici sau femeilor insarcinate!), afrodisiac, antibacterian, revigorant pentru trup si spirit.

Produse indisponibile - vandute



      Trebuie insa sa tineti cont de faptul ca uleiul esential de scortisoara este unul din cele mai acide, este iritant si cu potential alergenic pronuntat! Alergia la uleiul esential de scortisoara se manifesta prin acccese de tuse, usturime a ochilor sau a nasului sau alta forma repetitiva de disconfort.Adica, de altfel, aceste lumanari sunt gandite special pentru viata de cuplu, datorita scortisoarei sau a celorlalte uleiuri esentiale enumerate... Aviz amatorilor ;)

Sa aveti o primavara frumoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu