joi, 12 februarie 2015

13-14-15 februarie in Carrefour Militari, Galeriile Comerciale

De maine incepand, timp de 3 zile, veti gasi produsele din magazinul online la targ. Targul dragostei si al primaverii, deschis in Galeriile Comerciale Carrefour Militari, intrarea dinspre autobuz.

Vom aduce lumanari afrodisiace, multe si mai ales, o premiera din magazin: lumanari intr-un suport pe nou, la fel pictat in culori de vitraliu, culori vesele si vii si care vor rezista mult timp.

Pentru ca se apropie si Dragobetele, Valentine Day este duminica - am gasit motivele perfecte pentru  care vom avea bijuterii si accesorii de purtat, cercei din perle de cultura, elemente Swarovski dar si pietre semipretioase - pentru doamne si domnisoare.

Din nou venim cu o surpriza: brose si elastice de par crosetate, din fir acrilic sau bumbac 100%, in culori pastel sau culori puternice si vii, pentru toate gusturile (e adevarat ca mie imi plac toate...).

Si mai ales va faceti o idee despre ce va putem oferi, pentru d-voastra dar si pentru ce dragi, cadouri, unicate, produse de tip handmade originale si accesorizate daca este nevoie cu delicatul fir impletit rosu-alb. Doar se apropie si 1 Martie? Apoi mamele se vor bucura de un produs pentru rasfatul si eleganta lor de 8 Martie...

Sa aruncam o privire, nu?







 Cum va place??


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu