marți, 22 decembrie 2009

Lumanari cu aroma de iarna

Pentru ca avem multa zapada si ger in jurul nostru, langa parcul Kisseleff, ne-am gandit sa va intampinam cu arome de sezon, care sa ne aminteasca de copilarie, de prajiturile bunicii sau ceaiurile fierbinti cu care ne asteptau parintii cand intram in case cu nasurile inghetate. Asa ca la noi, pe langa o baie fierbinte pe care o puteti savura din plin cu un sapun natural marca Soap Mill, veti gasi lumanari naturale din ceara de albine din zona Arad, direct din stupina, ceara de palmier si uleiuri esentiale, avand urmatoarele arome:
  1. Aroma de SCORTISOARA
  2. Aroma de BERGAMOT
  3. Aroma de PORTOCALE
  4. Aroma de PORTOCALE SI MENTA
  5. Aroma de MENTA SI EUCALIPT
  6. Aroma de PIN
  7. Aroma de YLANG YLANG SI PORTOCALE , intr-o prezentare deosebita si special oferita pentru armonizarea si romantismul vietii in doi, stiut fiind ca uleiul esential de Ylang Ylang are proprietati afrodisiace. Lumanarea are 3 fitile si este turnata in valuri parfumate diferit ca intensitate, intr-o cutiute de metal in forma de inima de culoare rosu aprins.
Avem cadouri special concepute pentru a fi oferite ca si unicat, cu aceleasi esente, dispuse in aranjamente decorative ce produc un efect vizual extraordinar, mai ales seara sau in lumina ambientala mai putin intensa (produc efectul de 'lampion chinezesc' prin fractionarea luminii si decoratiunile translucide care se prind viata in intuneric).

Am avut si vom turna iar lumanari in suport de sticla cu ulei esential de ROZMARIN iar de maine vom avea alaturi parfumul suav de LAVANDA, simplu sau in combinatie cu alte uleiuri esentiale.

Avem pentru perioada aceasta, de iarna si Sarbatori, doua ambalaje unice, gravate manual, pentru lumanarile  EcoDecoLight tip pahar: mesajul traditional 'Craciun Fericit!' si un fulg de zapada sau doar simbolic, 3 fulgi dispusi la inaltimi diferite.

Un comentariu:

  1. mersi pentru informatiile
    supliment
    despre acest subiect. Astept si alte post-uri cu privire la acest subiect.

    RăspundețiȘtergere