luni, 11 ianuarie 2010

Am lansat magazinul online!



Incepand de astazi (de la miezul noptii) la adresa http://www.ecodecolight.com este disponibil magazinul online pe care l-am anuntat in cadrul Targului de Cadouri la care am participat.

Suntem incantati de reusita, de respectarea termenului fixat si de produsele/categoriile pe care ni le-ati solicitat in mod expres la targ. Astfel, in cadrul celor 3 categorii, ce vor fi suplimentate (acum sunt in faza de finalizare), veti regasi urmatoarele sectiuni:
  1. Cadouri. Simplu si sugestiv, aici puteti gasi cadouri unicat, ca de altfel majoritatea produselor, lumanari naturale aromate in combinatii de uleiuri esentiale ale caror efecte le puteti afla aici, pe blog. Lumanari dispuse in cosulet sau in ansambluri decorative deosebite, impachetate atractiv si fara posibilitate de a fi deteriorate.
  2. Business/Evenimente. Este o sectiune destinata evenimentelor speciale (nastere, nunta, botez, party etc) dar si o oferta speciala, corporate, pentru firme care doresc sa ofere angajatilor/clientilor/partenerilor un cadou unic, natural si deosebit. Aici gasiti cele mai mici lumanari marca EcoDecoLight, forma delicata hexagonala, Nature Sparks, in diferite arome si combinatii de ulei esential, lumanari in suport decorat elegant si de efect, la preturi speciale.
  3. Lumanari. Aici puteti gasi lumanari naturale simple, dispuse in suport sau doar rezerve pentru respectivele suporturi, unicate datorita gravurii manuale, suport simplu, clasic sau tronconic, suporti pastila sau mai mari. Atractia epuizata pe perioada targului a constat in suportul decorat manual (handmade) cu elemente naturale ce simbolizau uleiul esential folosit in compozitia lumanarii (coaja de portocala pentru uleiul esential de portocala, crengute verzi pentru menta, rozmarin, eucalipt sau pin).
  4. Seturi. Aici oferta este variata si inca in dezvoltare iar d-voastra puteti beneficia astfel si de reduceri substantiale, puteti alatura rezerve, lumanari in suport, ambalaje, totul pentru preferintele d-voastra.
In articlolele urmatoare va promitem ca vom detalia fiecare categorie in parte si vom vorbi despre produsele aflate la vanzare, mod de ambalare, decoratiuni, arome si multe alte informatii despre produsele noastre care vor sa va destinda si sa faca viata mai frumoasa.

Va asteptam cu drag in cadrul magazinului!

2 comentarii:

  1. in sfarsit am gasit un producator de lumanari. Iubesc lumararileeee :)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumiiim, Lore, si noi ;). Te asteptam cu drag in magazin, mai ales ca lumanarilke noastre, spre deosebinre de cele de pe piata, sunt complet naturale, nu au substante nocive sau cancerigene...

    RăspundețiȘtergere