luni, 8 martie 2010

S-a incheiat concursul "Parfum de primavara"

Desi afara ninge mult, viscolit, poate prea mult pentru luna martie,desi azi e baba mea (iach! noroc ca-mi place zapada de nu mai pot!!!), ieri s-a incheiat un concurs pe care il sponsorizam, in cadrul forumului Super Parinti. Raspunsuri frumoase, care bineinteles ca au necesitat o suplimentare a premiatilor, deoarece fetita mea a facut niste extrageri de-a dreptul ne-mituibile! Si stiti ce spun daca va zic varsta ei: 1 an si 7 luni. Tocmai de aceea am ales-o, sa vad daca impresia mea puternica pe care mi-au lasat-o cateva dintre concurente va influenta cu ceva copilul. NOPE!

Asa ca, dupa ce s-a desfasurat cu sedinta foto o interesanta-rapida-fulger extragere, am decis sa mai acordam cateva premii, cadouri-surpriza.



Pe aceasta cale felicit participantii si participantele si le invit sa-si scrie parerea despre premiile care trebuie neaparat 'folosite' ;) - lumanari mari si mici, decoratiuni parfumate sau nu, surprize cu arome neasteptate insa gandite pentru a nu aduce prejudicii copiilor, mai ales ca majoritatea dintre noi ne bucuram de prezenta lor.

Ieri a fost si ultima noastra zi de targ, se pare, pentru moment. Epuizanta, frigul ne-a piscat destul de tare, insa veselia si optimismul nu mi-au dat pace nici acasa, unde s-au desfasurat muzici si dansuri pana pe la 10 noaptea!

Despre toate uleiurile esentiale pe care le-am folosit in lumanari dar pe care nu am reusit inca sa le detaliem, zilele acestea ne vom pune la curent cu tot ce a ramas 'in urma'.

4 comentarii:

  1. Atata generozitate ma tem ca nu o sa mai intalnim la nici un sponsor!!!

    Speram din tot sufletul acesta sa fie inceputul unei prietenii frumoase si a unei colaborari de durata.

    Repet, iubesc lumanarile iar faptul ca te-am gasit si incep incet incet sa te cunosc nu-mi pare o intamplare...

    Ganduri bune familiei, caci sigur e frumoasa ca sufletul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am fost la targul de cadouri duminica, impreuna cu sotia, si am ramas impresionat placut de caldura standului si, mai ales, a sufletului dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc pentru aprecieri, imi doresc sa nu va dezamagesc de acum incolo si sa-mi mentin 'tonusul'.

    RăspundețiȘtergere
  4. abia astept sa-mi "eco delight-ez" nasucul

    RăspundețiȘtergere