duminică, 23 mai 2010

Arome noi, exotice si afrodisiace, din comenzile personalizate

Anuntam cu bucurie doua noi combinatii de aroma, atat de noi si deosebite fata de ceea ce avem deja, incat consideram foarte potrivit sa scriu cateva cuvinte despre ele.

S-au nascut din doua lumanari personalizate pe care mi le-au cerut doua dragi prietene. Ambele variante sunt exotice, afrodisiace, dar foarte diferite ca si miros. Astfel:

1. Vanilie, scortisoara, roinita (melissa) si lamaie - o aroma dulce, placuta, delicata. Usor florala prin aportul de ulei esential de roinita, insa plina si relaxanta prin mirosul de vanilie.

2. Patchouli, ylang ylang, bergamot si ienupar - o aroma puternica, mai dura, exotica spre placuta nota de mosc. Ideala pentru echilibrarea emotiilor intense extreme si pentru incredere in fortele proprii, usor optimista prin nota de ulei esential de bergamot.

Acestea fiind zise, va invitam de luni sa le achizitionati din magazin, iar ca sa va bucurati si d-voastra pe deplin, primele 5 comenzi in valoare minima de 30 RON vor beneficia de o mostra, la alegere, din variantele descrise mai sus. Aceasta promotie axata pe modelul Mini-Circle isi doreste sa sublinieze calitatea, nu cantitatea, atunci cand vorbim despre lumanarile marca EcoDecoLight, stiut fiind ca orice ulei esential, pentru a fi suficient raspandit in aerul din incapere, trebuie sa se volatilizeze daca lumanarea arde cel putin 1 ora. Iar lumanarile ecologice pe care le producem reusesc cu succes sa indeplineasca aceasta conditie.

Numai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu