luni, 10 mai 2010

Marturii pentru nunta sau botez

Pana acum, in cadrul magazinului, puteam sa ne laudam ca si marturii doar cu gama Impression Sparks de forma hexagonala, mici si delicate, parfumate cu uleiuri esentiale 100% naturale. Insa una din ultimele incercari ne-a dus la srprize de proportii: noi forme - steluta si cub de ciocolata - care la randul lor se pot 'condimenta' in diverse arome:



Pretul acestora este de 2 RON/bucata, iar daca achizitionati mai multe, la 12 mici lumanari naturale veti plati doar 10! Ca si timp de ardere depasesc 3 ore si jumatate si se pot arde in siguranta alaturi de copii sau femei gravide datorita compozitiei pe care o folosim: ceara de albine certificata BIO, ceara de palmier, ulei de palmier, ulei esential.

Ca si noutate, va puteti surprinde invitatii la nunta sau botez oferindu-le marturii cu alte dimensiuni, dar care au un timp de ardere mai indelungat (pana la 6 ore) din gama Mini-Circle:














Si pentru acestea avem preturi speciale: 6 RON lumanarea naturala parfumata, 4 RON daca nu doriti si suportul de sticla. Bineinteles, la mai mult de 15 lumanari achizitionate oferim 2 lumanari cu suport de sticla sau 3 rezerve (fara suport) gratuit!

Saculetii de organza care vor veni saptamana aceasta, impreuna cu funditele de satin asortate mai adauga 1 RON pentru fiecare marturie, iar noi va oferim si mici decoratiuni naturale pentru fiecare saculet, gratuit (variantele pentru decoratiuni sunt limitate la stocurile existente). Acestea vor fi simbol ale naturaletii si pot consta din fructe uscate, seminte de plante, cu texturi si culori deosebite, petale etc. Decoratiunile vor fi asortate, bineinteles, aromelor de ulei esential din lumanarile EcoDecoLight.

Avem in lucru si aranjamene decorative pentru masa, pe care le puteti inchiria sau chiar cumpara, si care vor da o nota unica si integral naturala nuntii, botezului sau chiar evenimentului pe care il organizati.

Va asteptam cu drag in magazin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu