sâmbătă, 22 mai 2010

Simona si Asociatia Gladiator - un suflet mare pentru cei mici

Fac apel la persoanele generoase, la posibilitatile materiale ale multora, care oricat de putin ar contribui, pot ajunge sa schimbe mentalitati si sa ajute alte generatii. De ce?
Am primit un mail de la o prietena apropiata si foarte draga mie, aproape ca sora mea. Nu are copii, insa iubeste copiii foarte mult. Chiar si cand eu eram zurlie si pationless, ea se juca cu toti nepoteii, ii asculta si nu se stramba cand vreunul din ei anunta diverse 'treburi'. Si din aceasta dragoste pentru copii ajunge sa se implice in ajutarea celor mici, care au diverse afectiuni sau handicapuri, gesturi care inseamna foarte mult pentru increderea in sine ori increderea in altii.

Si, am primit un mail, care m-a impresionat, cu atat mai mult cu cat nu doar adultii cat mai ales copiii cu diverse handicapuri, trebuie sa suporte zilnic dezaprobarea sau preconceptiile celor din jur. Astfel, va incredintez si d-voastra cele cateva randuri, link-uri pe care le puteti accesa si eventual conturi bancare ce asteapta cat de putin pentru cei multi:


"Dragii mei,
 
Stiu ca mai primiti mesaje de acest gen, dar va rog mult de tot sa sprijiniti aceasta cauza, in care m-am implicat si am pus mult suflet.
 
Va solicit bunavointa in ajutorarea copiilor de la Asociatia Gladiator inclusi in programul-metoda pentru copii cu handicap psihic si fizic sever ori inclusi in programul Gladiator pentru prevenirea si combaterea agresivitatii, delincventei juvenile si abandonului scolar. Prin exercitii atent alese si avand ca principiu de baza canalizarea energiei de baza si a vointei individului intr-o directie pozitiva, prin tehnici combinate din sporturi si diverse mecanisme psiho-motrice, cei mai multi sunt adusi la un nivel ridicat de independenta fizica.
 
Impreuna cu colegii din birou am hotarat sa strangem bani pentru a organiza un eveniment cu ocazia Zilei Copilului (evenimentul poate avea loc pana pe 20 iunie) si a le dona restul ramas pentru achizionarea celor strict necesare.
 
Banii se vor strange pana la data 10.06.2010 in contul meu in RON deschis la BCR:
  • IBAN: RO05RNCB0092004218860001
  • titular: Ioana Simona Popescu
  • explicatii: “DONATIE GLADIATOR”
 
Daca reusim sa strangem 1500 RON – si cu ajutorul vostru sunt sigura ca reusim -  banca ne mai pune la dispozitie inca 3000 RON, bani extrem de necesari pentru Asociatie.
 
La sfarsit voi pune la dispozitia tuturor extrasul de cont referitor la perioada in cauza, ca sa nu existe suspiciuni.
 
Va rog sa transmiteti acest mesaj si altor cunoscuti, ca sa reusim sa strangem cel putin cei 1500 RON, daca nu mai mult.
 
Pentru mai multe informatii, aveti aici site-ul organizatiei: http://www.asociatiagladiator.ro/modules/content/index.php?id=3
 
MULTUMESC!
 
Simona"


P.S. Puteti folosi urmatorul cod HTML macar pentru sustinere si promovare pe blog-ul ori site-ul d-voastra, caci nu stim niciodata cine poate sa-l vada:


 
Cu mult drag...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu