joi, 12 august 2010

EcoDecoLight la Sibiu in timpul Festivalului Medieval "Cetati Transilvane"

Da, avem o noutate absoluta, datorata celor de la Soap Mill: vom participa impreuna (cosmetice si lumanari naturale parfumate sau nu cu uleiuri esentiale marca EcoDecoLight) la unul din frumoasele evenimente medievale ale Romaniei, "Cetati Transilvane". Este un eveniment destinat breslelor, carora ne alaturam si noi cu mare drag, desi produsele noastre nu se 'fabrica' de generatii, dar pentru obtinerea carora folosim multe din cunostintele batranilor in procesul de obtinere, in plus ceara naturala aduce putin din stuparit, din culoarea si aroma mierii, din cunostintele apicultorilor si calitatea muncii albinutelor.

Festivalul se desfasoara in perioada 26-29 august, prinde si ziua mea de nastere la mijloc, deci speram ca vom sarbatori alaturi de d-voastra cu mult drag si cu luminite scanteietoare in Piata Mare din Sibiu. Evenimentul va avea fiecare zi marcata de surprize si programe atent alese de organizatori, vom fi alaturi de parade de costume medievale si turniruri, as acum ii sade bine oricarui oras vechi sau cetate, fiecare piata va avea multi mestesugari si producatori alaturi de care ne veti gasi si pe noi.

Tocmai pentru ca Sibiul ocupa un loc aparte in inima noastra, EcoDecoLight va asteapta cu mare drag si cu lumanari in forme noi si originale, va dorim sa ne vedem cu bine in sunet de muzica si piese de teatru.

Un comentariu:

  1. Cateva poze de la Parada participantilor la Festivalul Medieval :

    http://www.sibiul.ro/poze-sibiu/festivalul-medieval-cetati-transilvane-sibiu-2010/410/1/

    RăspundețiȘtergere