vineri, 6 august 2010

Lumanari naturale EcoDecoLight in magazinul Zu&Za Handmade (2)

Special si exclusiv pentru magazinul Zu&Za Handmade avem si aceste cadouri unicat marca EcoDecoLight, la preturi speciale.  

Seturile pentru aromoterapie contin:
  1. doua lumanari naturale, ecologice, parfumate cu uleiuri esentiale;
  2. un suport de sticla;
  3. un covoras de bambus pentru arderea in siguranta;
  4. decoratiuni atent alaturate si asortate uleiurilor esentiale folosite.
Fiecare lumanare arde in medie 12 ore. Pot constitui un colt unic de atractie si interes chiar si atunci cand lumanarea este stinsa...

Set 2 lumanari naturale parfumate identic cu o combinatie de uleiuri esentiale roinita (melissa) cu lamaie si decoratiuri cu tema marina/citrica:

Set 2 lumanari naturale parfumate diferit cu uleiuri esentiale de ylang ylang cu lamaie si scortisoara, decoratiuri cu tema marina/citrica:

Set 2 lumanari naturale parfumate identic cu ulei esential de vanilie si decoratiuri cu tema marina/padure:

Set 2 lumanari naturale parfumate diferit cu menta cu eucalipt si citronella si decoratiuri cu tema padure/citrice:

Set 2 lumanari naturale parfumate diferit cu uleiuri esentiale de levantica si scortisoara si decoratiuri cu tema marina/padure:

Set 2 lumanari naturale parfumate diferit cu uleiuri esentiale de roinita (melissa) cu lamaie si scortisoara si decoratiuri cu tema marina/padure:

Set 2 lumanari naturale parfumate identic cu o combinatie de uleiuri esentiale de ylang ylang cu lamaie si decoratiuri cu tema marina/padure

Evident, se pot obtine si la comanda, in limita stocurilor, pentru acest lucru fiind necesare 24 ore pentru procesare (de pe o zi pe alta).

Comenzile se pot prelua telefonic (031 811 7000), prin fax (031 814 6816) ori e-mail (zuza@zuzahandmade.ro, contact@zuzahandmade.ro).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu