vineri, 20 august 2010

Lumanari naturale plutitoare - noi modele la EcoDecoLight (1)

Vorbind de surprize, de noutati, de noi modele de lumanari, sunt incantata de un proiect solicitat (partial!) la care ma gandeam ca si finalitate mult mai tarziu. Insa... pentru ca ne-ati solicitat si ne-ati intrebat la fiecare targ de lumanari colorate, decorative, altfel fata de ceea ce avem deja, va prezint lumanarile naturale plutitoare marca EcoDecoLight, inaugurate de ziua fetitei noastre (cand au trecut 2 ani, nu stiu...): 




Au trei nuante diferite, pot avea aceleasi uleiuri esentiale ca aroma sau miros diferit, lista acestor mici 'detalii' putand fi gasita AICI. Ard in medie 2 ore in apa si 4 ore in pahar, dupa ce au fost lasate sa se usuce aproximativ 2 zile (trebuie sa se usuce fitilul si ceara, sa se evapore apa).

Daca va doriti astfel de seturi, de trei lumanari naturale plutitoare numit "Flowers" ("Flori"), a caror compozitie include pe langa ceara de albine avizata ecologic si pulberi naturale care lasa nuante si culoare in ceara dar si o aroma deosebita, ne gasiti oricand si oriunde, chiar daca nu suntem neaparat online...

Cu drag, EcoDecoLight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu