miercuri, 29 septembrie 2010

EcoDecoLight in week-end la Mall Plaza, Bucuresti

In week-end, de vineri pana duminica (1-3 octombrie), va asteptam cu drag la Mall Plaza din Drumul Taberei, la parter, chiar la intrarea in G Market, in cadrul unui eveniment care se adreseaza consumatorilor de produse traditionale.

Ne veti gasi  pana la ore mai inaintate (22:00) vineri si sambata, duminica insa ne despartim probabil mai devreme. Va aducem lumanari naturale, parfumate si decorative, din compozitia deja cunoscuta (ceara de palmier, ceara de albine avizata ecologic, ulei de palmier, uleiuri esentiale), dar si una din noile game, realizate doar din ceara curata. Vorbim despre WAVES, lumanarile plutitoare: mostre gratuite, formele florale, muffins - briose, dar si mostrele si gratuitatile pentru evenimente din gama Impression Sparks (marturii pentru nunta, botez etc.).

Ca de obicei, alaturi vom avea alaturi de lumanari si cosmeticele naturale de la Soap Mill, cu o noua gama perfectata dupa campania de testare, mist-uri aromaterapeutice. In plus, sapunuri, scrub-uri, creme, geluri de dus si multe altele, toate naturale, toate aromate cu uleiuri esentiale.

Asta, pentru cei care comanda in aceasta saptamana si sunt din Bucuresti, va asiguram ca puteti plasa comenzile fara cost suplimentar de transport: comenzile se pot ridica direct de la standul EcoDecoLight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu