luni, 20 septembrie 2010

Rainbow - o gama de lumanari in suport ceramic

Pentru ca avem un produs cu care ne mandrim, 100% handmade, de astazi puteti gasi in magazinul online, cu fiecare zi ce trece tot mai multe, lumanari naturale in suport ceramic sub numele de gama Rainbow.

Dar pentru ca orice curcubeu are culori deosebite, fiecare paleta coloristica (cateva nuante inrudite sau tonuri inchise ori foarte deschise) vor fi alaturate, dupa cum urmeaza:

  1. Rainbow Earth - se adreseaza culorilor pastelate sau mai puternice, in tonuri de pamant (ocru, auriu, galben, maro si variatiuni). Ca si uleiuri esentiale recomandam arome calde, puternic parfumate si pline, ca vanilia, patchouli, ylang ylang, mosk.
  2. Rainbow Green - se adreseaza culorii verzi, in orice nuanta, despre a caror varietate si intensitate putem vorbi mult, de la nuante deschise de iarba cruda pana la verdele inchis de brd, verde-fumuriu, verde praz, verde inchis etc. Ca si arome, va recomandam uleiuri esentiale cu arome mentolate: menta, eucalipt, salvie, brad, pin, rozmarin, busuioc, cimbru.
  3. Rainbow Splash - este gama vesela si optimista, pasionala si seducatoare, in culori puternice: rosu, portocaliu, ciclam. Uleiurile esential potrivite acestor culori sunt citricele, citronella, pasiunea aromelor exotice si afrodisiace ca ylang ylang, scortisoara, bergamot.
  4. Rainbow Dreams - pentru visatori, pentru cei indragostiti de nuante placute, pastelate de albastru, mov, lila, roz. Se recomanda arome usoare, antistress, asa cum sunt roinita, citronella, lavanda, geraniu, patchouli, mosk.
  5. Rainbow Dark - se adreseaza sobrietatii si elegantei unor nunate inchise de grena, indigo, negru, bleumarin, verde. 
  6. Rainbow White - suport ceramic alb, cu mici floricele si accente naturale, asemanatoare celorlalte, insa predominant este albul curat, imaculat, aproape glacial.
 Si, ca sa va puteti face o imagine a acestei noi game, ale carei produse vor aparea treptat in magazin si pe blog, sa putem admira nuante delicate si potrivite pentru orice incapere, ca si cadou atat pentru noi cat si pentru cei apropiati, gasiti primul model Rainbow Earth Ocru:

Un comentariu:

  1. Sa fie intr-un ceas bun! Lumanarile sunt extraordinare, iar suportul completeaza perfect gama.

    RăspundețiȘtergere