vineri, 24 septembrie 2010

WAVES - o noua gama, lumanari naturale plutitoare

Acum, in prag de toamna, avem o noua surpriza pentru d-voastra, concretizata in aparitia unei noi game de lumanari. WAVES include o serie de lumanari naturale, plutitoare, cu forme si denumiri florale: Daisy - margareta, Gerbera, Water Lily - crin, Rose - trandafir.

Nou pentru noi dar si pentru d-voastra este faptul ca pe langa reteta de baza, cunoscuta deja (ceara de palmier, ceara de albine avizata ecologic, ulei de palmier, uleiuri esentiale) introducem prin aceste plutitoare doar ceara de albine avizata ecologic. Simpla sau alaturi de uleiurile esentiale, ceara de albine are o aroma placuta si inglobeaza foarte bine aromele naturale, culoarea cerii topite este ca un balsam pentru ochi prin simpla privire.

Nuanta produselor poate diferi usor, in tonuri mai inchise ori mai deschise de galben, in functie de localizarea stupinei: deal, pasune, padure, campie.

Ard intre 2-4 ore in apa, dar daca le lasati sa se usuce 2 zile, va pot incanta inca 3-4 ore prin ardere intr-un suport special pentru lumanari (pahar sticla, ceramic, pamant etc.)

Sunt foarte potrivite pentru a fi folosite intr-o cada relaxanta, dupa o zi obositoare sau doar atunci cand ne dorim sa avem cateva momente doar pentru noi; intr-un bol, in aranjament simplu sau mai deosebit va pot infrumuseta o cina, o petrecere, o masa speciala pentru o nunta sau botez. Sclipirile de lumina pe care un pahar deosebit le poate arunca in jur, atunci cand lumanarea EcoDecoLight este aprinsa, pot inviora si pot deveni un punct de interes local in evenimentul d-voastra.

Lumanarile plutitoare sunt unice pe piata producatorilor romani, sunt "verzi" (naturale si ecologice), iar atunci cand sunt parfumate cu uleiuri esentiale au efecte terapeutice benefice pentru sanatate, se pot arde in siguranta alaturi de copii mici, femei insarcinate ori persoane in varsta (ard curat, fara fum si fara reziduuri toxice).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu