luni, 22 martie 2010

Schimbam gratuit rezervele pentru lumanarile care nu ard!

In speranta ca ati citit cele doua articole anterioare, "Troubleshooting - lumanarea arde cu flacara mica" si "Avem fitile mai groase pentru o flacara mai luminoasa", va anuntam ca am schimbat reteta si grosimea fitilelor. Astfel, timpul s-a prelungita catre aproape dublu (40 de ore) pentru lumanarile la pahar, flacara este luminoasa, arde curat si are nevoie de doar 2-3 ajustari de fitil. 

In cadrul Targului de Cadouri organizat inainte de 8 martie pe Soseaua Kiseleff (care se pare ca va fi organizat saptamanal) am avut o serie de produse la care am calculat si am modificat reteta, ard mult ca si timp, insa fitilul de bumbac nu suporta acest timp de ardere, ca atare se carbonizeaza si lumanarea se stinge.

Pentru ca este greseala noastra, nu a d-voastra, va rugam sa reveniti cu rezerva nearsa si o vom schimba gratuit cu una noua, cu fitil mai gros (2-4 fire), chiar si cu o alta combinatie de arome daca va va fi pe plac! Acestea sunt testate, au ars continuu pana la stingere si elimina mai repede uleiul esential in eter.

Ne cerem scuze pentru acest inconvenient si va multumim pentru intelegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu