duminică, 17 octombrie 2010

Halloween Party - o gama pentru sarbatori


 Asa cum ii spune si numele, HALLOWEEN PARTY va fi o gama exclusiv destinata sarbatorii de sfarsit de octombrie, atunci cand belsugul si culorile roadelor de toamna se impletesc cu misticismul si credintele populare.  

Sarbatoarea Tuturor Sfintilor, originea atat de cunoscutei seri sarbatorita peste ocean, insemna o zi si o noapte de veghe, de paza a caselor impotriva spiritelor celor decedati si reintorsi pe pamant. Iar cea mai buna aparare a celor vii era sa sa imbrace cat mai infricosator, pentru a trezi frica si panica. Luminile erau stinse ori, mai nou, daca sunt aprinse, la fereastra trebuie sa se vada dinti ranjiti, vrajitoare si figuri demonice, lilieci si pisici care ameninta, personaje inspaimantatoare care sa alunge sufletele ratacitoare din negura noptii si ispita locuintelor.

Originea celtica a acestei nopti, a semnificatiei ei, s-a transmis peste secole, a evoluat si a devenit azi un alt motiv de sarbatoare, de petreceri tematice, pastrandu-se insa aspectul infricosator prin costumatii, masti, dovleci sculptati si lumanari decorative, muzica si texte specifice.

Sarbatorim si speriem si noi alaturi de voi, pana pe 31 octombrie, prin suporturi si masti pictate manual, decoratiuni de toamna, lumanari naturale parfumate cu uleiuri esentiale si multe promotii. in plus, diseara vom anunta promotiile saptamanii viitoare.

Va dorim tot binele si belsugul toamnei in case!

Boohoohooo.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu