vineri, 29 octombrie 2010

Noutati pentru luna noiembrie

Imi doresc mult sa aduc un parfum de noutate. Sa nu plictisesc si sa scriu detaliile referitoare la produse cat mai simplu; la cerere sa le dezvalui pana in cele mai mici amanunte. Insa nu ma pot abtine sa va incit putin vorbindu-va despre cateva din proiectele ce se vor finaliza curand. Inca de zilele acestea...

Mai intai, este vorba de o lumanare naturala extraordinara pe care o doamna ne-a solicitat-o, o specialitate pentru masaj,  lumanare a carei compozitie topita si parfumata sa fie folosita in cadrul unui masaj profesionist. O astfel de lumanare pentru masaj este un produs deosebit, de lux prin compozitie, consistenta, finete si intrebuintare. Se poate personaliza ca si uleiuri esentiale si nu numai, testele pentru masaj incepand chiar din acest week-end.

Apoi, avem un alt fel de seturi complete pentru aromoterapie, in care sunt incluse produse ce se folosesc repetat si a caror durata de viata si intrebuintare poate depasi cu succes 4-5 luni. Acestea vor fi o combinatie a mai multor producatori romani, o asiciere frumos gandita si minunat exprimata de naturaletea si gradul de ingemanare a elementelor din set.

Si nu in ultimul rand, nu pot sa nu spun ca vom avea noi modele de lumanari naturale, lucrate manual din ceara curata de albine, avizata ecologic si care are ca provenienta zona Aradului. Surpriza va consta in forma deosebita, unica, delicata, cu accente florale ori abstracte - decorative si care sunt foarte potrivite in cadrul unor evenimente festive.

Si nu uitati, de luni incep iar promotiile saptamanale, in cadrul carora unul sau mai multe produse beneficiaza de discount-uri ori gratuitati special gandite pentru toamna si pentru vremurile de criza pe care le strabatem.

V-am facut curiosi? Speram din tot sufletul, cu atat mai mult cu cat chiar noi suntem incantati de reusita pe care v-o impartasim incepand chiar de astazi.

Cu drag, noi, cei de la EcoDecoLight...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu